TERMA & SYARAT

Bagi melindungi kedua-dua belah pihak pembeli dan penjual, TERMA DAN SYARAT berikut mestilah di patuhi sebagai panduan para pelanggan MyZid Collection.

Pihak Admin berharap, para pelanggan dapat membaca TERMA DAN SYARAT dan setuju terlebih dahulu sebelum pembayaran di buat.


1 - Semua Harga adalah di tetapkan oleh pihak Admin MyZid Collection. Sebarang promosi akan diumumkan kepada pelanggan dari masa ke semasa.

2 - Pelanggan yang membuat pembayaran terlebih dahulu dan mengisi order form adalah pelanggan yang layak mendapat tudung yang diidamkan.

3 - Hanya ' Serious' Buyer sahaja. Tidak di benarkan Cancel order setelah pembayaran di buat. Sekiranya berlaku, Pihak Admin MyZid Collection terpaksa menyenarai hitamkan pelanggan tersebut.

4 - Tudung/Barangan yang dibeli tidak boleh dipulang semula kecuali terdapat kerosakan pada tudung / barang tersebut.

5 - Booking adalah tidak di benarkan melebihi tempoh 5 jam. Sekiranya pembayaran gagal di buat dalam tempoh 5 jam, tudung akan dibuka untuk jualan semula.

6 - Sekiranya pembayaran terlebih di buat, baki wang akan di pulangkan semula paling lewat sebelum pukul 12 tgh malam pada hari yang sama.

7 - Pelanggan yang gagal memberikan bukti pembayaran akan tidak di layan ordernya.

8 - Pelanggan mestilah mengisi borang order online selepas pembayaran di buat berserta bukti transaksi pembayaran.

9 - Sekiranya CASH Deposit di buat, copy slip cash deposit dan reference no perlulah di sertakan melalui email di:- admin@myzidcollection.com

10 - Tudung/barangan yang di jual secara online di website MyZidCollection.com adalah 100% baru.

11 - Pihak MyZid Collection menggunakan Khidmat POSLAJU Malaysia & pilihan POS BERDAFTAR. Caj Penghantaran akan dikenakan seperti yang dijelaskan pada kolum "Cara Membeli" dan mengambil masa dari 1-5 hari bekerja untuk sampai (mengikut pilihan jenis POS).

12 - Pelanggan mestilah email kepada pihak admin MyZid Collection setelah menerima penghantaran, sekiranya tidak, selepas 7 hari bekerja , kami menganggap pelanggan sudah pun mendapat tudung/barang tersebut.

13- Sila pastikan alamat yang di beri adalah sah dan ada orang yang akan menerimanya. Sekiranya tiada, Pelanggan akan di kehendaki menuntut barang di station poslaju yang berdekatan.

14 - Nombor Trancking POSLAJU akan di siarkan di laman web MyZid Collection tempoh 1 hari selepas tudung/barang di hantar.

15 - Update terkini boleh di dapati melalui Facebook Page MyZid Collection.

16 - Untuk memastikan tudung yang di ingini masih ada, pelanggan boleh terus SMS pihak JelitaSARA. Panggilan telefon adalah tidak di galakkan memandangkan pihak admin MyZid Collection tidak sempat untuk melayan semua panggilan pada satu masa.

17 - Warna tudung di dalam gambar mungkin sedikit berbeza di sebabkan lighting dan setting computer. Untuk confirmation, boleh telefon pihak Admin kami.